Groepsaanvraag

Groepsaanvragen voor leden

Als lid van de Sallandsche kunt u uw groepsaanvragen jaarlijks voor 01 december voor het daarop volgende jaar, per email indienen bij de kalendercommissie@sallandsche.nl. De kalendercommissie informeert u over de status en bij akkoord wordt vervolgens de gehele jaarkalender in de baanbezetting opgevoerd.

Groepsaanvragen voor niet-leden

Wanneer u geen lid bent van de Sallandsche, maar wel graag met een groep wil komen golfen, dan hebben wij hier beperkte mogelijkheden voor.  Aanvragen die voor 1 december voor het daarop volgende jaar, per email ingediend worden aan secretariaat@sallandsche.nl, worden meegenomen in de aanvraag van de jaarplanning. De jaarplanning wordt medio februari geaccordeerd door het bestuur. U ontvangt hierna een mail of uw aanvraag is goedgekeurd.

De kans is groter dat uw aanvraag akkoord komt wanneer u dit op de bovenstaande manier doet. Aanvragen die hiervan afwijken, worden slechts in beperkte mate aangenomen en zijn sterk afhankelijk van de beschikbaarheid en baanplanning.

Het indienen van uw groepsaanvraag (> 12 personen) kan hier.

 

Horeca

Wij zijn trots op ons gezellige clubrestaurant met prachtig terras. De horeca van ons clubrestaurant is uitbesteed aan het team van Slinkman Horeca. Wanneer u, naast uw golfronde, gebruik wil maken van de eet-en drankmogelijkheden, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met ons horeca team. Op dit moment hebben wij geen golfarrangementen.