Nieuwe leden

Algemeen

Allereerst heten wij u van harte welkom als nieuw lid bij de Sallandsche Golfclub ‘de Hoek’. Als nieuw lid wordt u per email uitgenodigd voor een eerste kennismaking op onze club door de ledencommissie.

Tassenlabel

Ieder lid van de Sallandsche dient in het bezit te zijn van een tassenlabel en deze zichtbaar aan zijn/haar golftas te hangen. Uw tassenlabel kunt u ophalen bij het secretariaat op werkdagen. Wanneer uw tassenlabel kapot is, meld dit dan ook graag bij het secretariaat. Wanneer uw lidmaatschap eindigt, dient u uw tassenlabel ook weer in te leveren.

Veelgestelde vragen

In ons artikel met veelgestelde vragen, vindt u alle informatie terug over de mogelijkheden, regels, reglementen en processen binnen onze club. Wij raden dan ook deze goed door te nemen.

Facturatie

Als lid kunt u kiezen voor een maandelijkse betaling of een jaarlijkse betaling. Wanneer u kiest voor een maandbetaling, dan hebben wij een zgn SEPA formulier nodig om uw incasso in orde te maken. Let op: voor een maandbetaling betaalt u iets meer dan wanneer u jaarlijks betaalt.

Voor maandbetaling geldt dat u halverwege de maand uw factuur ontvangt in de mail en dat het bedrag eind van de maand incasseert wordt. Let op: de eerste maandfactuur van het jaar is hoger i.v.m. NGF bijdrage en uw bartegoed/buffetvoorschot. Wanneer er jeugdleden (jeugd 1 en mini) aan u gekoppeld zijn, dan betaalt u tevens in januari de jaarcontributie/speelrecht van het jeugdlid.

Buffetvoorschot/bartegoed

Bij uw lidmaatschap hoort ook een zogenaamd buffetvoorschot. Ieder jaar in januari wordt het nieuwe voorschot/bartegoed aan u doorberekend en vervolgens in het kassa-systeem van de horeca toegevoegd onder uw naam en lidcode. Uiteraard kunt u tussentijds zelf extra geld storten op uw horeca-rekening. Uw openstaande tegoeden blijven staan. Wanneer uw lidmaatschap stopt, kunt u zelf met ons horeca team bespreken wat u met uw tegoed wil.

Spelende groepen

Als nieuw lid kan het zijn dat u graag in contact komt met andere leden om gezamenlijk te golfen, wedstrijden te spelen en overige sociale aspecten. Op onze website kunt u bekijken welke spelende groepen er zijn en kunt u contact met hen opnemen bij interesse.

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn de drijvende krachten van onze club, op verschillende manieren. Vrijwilligers die heel veel tijd stoppen in onze sport, zijn goud waard. De Sallandsche is blij met zo’n enorme betrokkenheid. Wilt u ook uw steentje bijdragen? Geef uw interesse door aan het secretariaat.

Vragen/opmerkingen

Voor al uw vragen en/of opmerkingen, kunt u altijd terecht bij ons secretariaat. Kom langs, mail of bel!