Handleiding betaalapp MyDealz Horeca

Algemeen

Als lid van de Sallandsche kunt u gebruikmaken van de betaalapp MyDealz om het afrekenen in ons clubrestaurant te vergemakkelijken. Ons horeca-team neemt uw bestelling op en kunnen deze direct van uw betaaltegoed afboeken. U hoeft dus niet bij vertrek nog langs de kassa of te wachten om te kunnen afrekenen. Uiteraard kunt u uw bartegoeden ophogen. Bijkomend voordeel is dat u altijd uw bestel- en betaalhistorie kunt inzien.

App installeren

U kunt inloggen via een pc of laptop maar ook via uw smartphone of tablet. Wanneer u uw smartphone of tablet gebruikt, heeft u tevens de optie om de pagina als “webapp” op uw device op te slaan. Wanneer u voor het eerst gaat inloggen ziet u een hint in beeld komen om de pagina als “webapp” op te slaan. Heeft u deze hint gemist, geen probleem, onderin deze handleiding is dit nog een keer extra beschreven voor zowel IPhone als Android telefoons.

Klik op de volgende link om voor de eerste keer in te loggen c.q. uw account te activeren.
https://sallandsche.mydealz.nl/

Inloggen

Log-in met dezelfde gegevens als waarmee u in onze (web)app/Ledenportal IntoGolf inlogt, waar u in kunt schrijven voor wedstrijden etc.

Opwaarderen

 • U kunt (24 uur per dag) uw horecasaldo opwaarderen. Hieronder staat beschreven hoe u dit kunt doen. Uiteraard kan dit ook contant of per pinpas via de kassa in het clubrestaurant.
 • Om op te waarderen klikt u op het bedrag van uw voorkeur of geeft zelf het bedrag aan via de knop “Ander bedrag”.  Bijvoorbeeld € 50 > dan komt u in het volgende scherm
  Selecteer de door u gewenste betaalmethode en bank en klik op “OK” om het betaalproces c.q. de opwaardering af te ronden. Zodra u uw opwaardering heeft afgerond, ontvangt u hiervan per e-mail een bevestiging.
 • Uw nieuwe horecasaldo is direct bijgeboekt in uw app en binnen enkele minuten zichtbaar in het kassasysteem van ons clubrestaurant.

Betalen met MyDealz

Om te betalen met de MyDealz app logt u in in de app en klikt op “Betaal”. Een volgend scherm wordt getoond met een QR code. Ons horeca-team scant uw QR-code en wikkelt daarmee automatisch de betaling af.

Historie van opwaarderen en betalingen

 • Om uw historie in te zien van opwaarderen en betalingen logt u in in de MyDealz app en klikt op “Historie”. U komt direct in het scherm met de historie van uw bestellingen/betalingen.
 • Om de historie van opwaarderen in te zien klikt u binnen dit scherm op “Stortingen”.
  De historie van opwaarderingen wordt getoond.

Webapp vastzetten op beginscherm

Voor Iphone:

 • druk op het deel icoontje onderin uw scherm
 • druk op: “zet op beginscherm” of “Add to homescreen”
 • verander eventueel naam van de app en druk op: “voeg toe” of “add”

Voor Android:

 • druk op het icoontje met de 3 bolletjes rechtsbovenin
 • druk op: “Add to to homescreen” of “Toevoegen aan beginscherm”
 • verander eventueel naam van de app en druk op: “voeg toe” of “add”